2013. április 30., kedd

TVD-4x22-The Walking Dead és 4x23-Graduation(4.ÉVAD FINÁLÉ) HIVATALOS TARTALMAK!!!

(TVD-4x23-Graduation(4.ÉVAD FINÁLÉ) Forgatási kép!!!)

TVD-4x22-The Walking Dead
Az érettségi napja egyre közeledik, Caroline pedig megpróbálja elterelni Elena figyelmét olyan dolgokkal, mint például meghívók szétküldése, de Elenát nem lehet könnyen eltántorítani új szenvedélyétől. Forbes Seriff a kórházba hívja Damont és Stefant, ahol valaki a betegeket támadja. Bonnie továbbra is próbálja kényszeríteni Katherine-t, hogy segítsen neki, és nem hajlandó lemondani a tervéről, hogy elpusztítsa Silas-t. Amikor egy erős szélvihar áramkimaradást okoz Mystic Falls-ban, hirtelen szellemek jelennek meg. Néhányan jó szándékkal, míg mások bosszúra éhezve!

TVD-4x23-Graduation(4.ÉVAD FINÁLÉ)
Az érettségi ünnepség napján Mystic Falls-t szellemek lepik el, hogy törlesszék régi adósságukat, illetve beteljesítsék a végzetüket. Damon élete egy szelemmel való találkozás után veszélybe kerül. Eközben Matt és Rebekah együttes erővel próbálnak legyőzni egy szellemet, akinek eltökélt szándéka megszerezni a gyógyírt. Miközben az emberek és a szellemek vegyesen megérkeznek az ünnepségre, egy váratlan hőstől érkezik a segítség. Caroline kap egy megható és váratlan ballagási ajándékot, Bonnie pedig azt tervezi, hogy újra felhúzza a túlvilágot elválasztó falat. Elena döntést hoz a Salvatore-fivérek ügyében, és összetűzésbe keveredik Katherine-nel, ami egy drámai összecsapással ér véget. Végül Stefan egy szörnyű dolgot fedez fel a Silas-t körülvevő rejtélyről.

2013. április 27., szombat

The Originals 1.ÉVAD BERENDELVE!!!!!!!!


Igaz, hogy csak 2.15 millió embert érdekelt a The Originals BackDoor-Pilotja, de még így is elég volt ahhoz, hogy a csatorna berendelje a 22részes első évadot. Úgyhogy ősztől itt az oldalon is elérhetővé válik a sorozat epizódjainak letöltése + magyar feliratai! Biztosra veszem, hogy nem fogunk csalódni az ősiek kalandjaiban! :) Azonban még mielőtt véget érne az 2012/13-as évad, még vár ránk 3 izgalmakkal teli Vámpírnaplók epizód, melynek a fináléja (4x23) minden bizonnyal nagyot fog durranni!!! :)

2013. április 24., szerda

TVD-MÁJUSI ELENA POSZTER!!!

(Katt a képre és megnő!)

2013. április 19., péntek

TVD-4x21-She's Come Undone TARTALOM + 2 EPIZÓDKÉP!!!


Stefan és Damon egy új brutális ötlettel provokálja Elenát, hogy kapcsolja vissza az emberségét, Caroline pedig csalódott lesz, mikor rádöbben, hogy a próbálkozás visszafelé sült el. Mikor Elena kitalálja, hogy blöffből felhívja a Salvatore testvéreket, a fiúk egy meglepő helyről kapnak segítséget. Matt egy kéretlen tanácsot ad Rebekah-nak, hogy milyen életet is kellene választania, és a lány ezért cserébe megpróbál segíteni neki. Caroline-nak egy veszélyes és zavaró találkozása lesz Klaus-szal, Katherine pedig gyanakodni kezd, mikor Bonnie tesz egy ajánlatot neki, amely ígérete szerint mindkettejük számára előnyökkel járhat.
(Katt a folytatásra és láthatsz két epizódképet!!!)

TVD-4x19-Pictures Of You ONLINE FELIRATOS EPIZÓD!!!


(Köszönjük a fordítást rhenie-nek!!!)

TVD-4x19-Pictures Of You LETÖLTÉS + MAGYAR FELIRAT!!!


(RAPIDGATOR - MP4)

(TORRENT - MP4)

(Köszönet érte rhenie-nek!!!)

2013. április 18., csütörtök

TVD-4x20-The Originals (BD-PILOT) ELŐZETES!!!

Megkaptuk a 4x20-The Originals előzetesét, amely egyben a The Originals Spin-Off sorozat 0.epizódjának az előzetese!!!

HOLNAP - DÉLUTÁNI LETÖLTÉS!!!



A holnapi nap folyamán elérhetővé válik a TVD-4x19-Pictures Of You című epizód, amit személyes okok miatt csak délután tudok kitenni az oldalra. Úgyhogy holnap kb. délután 1 és 4 óra között valamikor elérhetővé válik az epizód letöltése! A megértéseteket köszönöm! (A fenti kép Katt-ra megnő!)

2013. április 13., szombat

Silas valódi arca!!!

A CW hivatalossá tett egy kósza hírt, miszerint Silas-t, Scott Parks fogja alakítani!
Elméletileg a jövőheti epizódban (4x19 - Pictures Of You), láthatjuk egy pillanatra Silas igazi arcát!

(A kép Katt-ra megnő!)

TVD-4x19-Pictures Of You RÉSZLET!!!


2013. április 12., péntek

Szünet után nincs megállás!!!


Ahogy a címben is olvasható "szünet után nincs megállás", legalábbis a 4.évad fináléig, mert ugye utána ahogy lenni szokott, a sorozat elmegy egy hosszú kb. 4hónapos nyári szünetre!

Megkaptuk a fennmaradó epizódok címeit, melyeket dátumokkal most meg is nézhettek!

4x19 - Pictures Of You ---> Április 18
4x20 - The Originals ---> Április 25
4x21 - She's Come Undone ---> Május 2
4x22 - The Walking Dead ---> Május 9
4x23 - Graduation ---> Május 16 (4.ÉVAD FINÁLÉ)
 
Tehát így néz ki a 4.évad utolsó 5 hete!
Az utolsó előtti rész címe szerint Silas terve sikerül! 4x22 - The Walking Dead (A Sétáló Halottak)
Így elvileg ebben az epizódban láthatnánk Alaric-ot, Jeremy-t, Jenna-t, Isobell-t, Anna-t és még sokakat! Ha nem is mindenki, remélem Alaric benne lesz, mert ugye Jeremy már biztos!
A 4.évad fináléjában pedig minden bizonnyal sor kerül az érettségire! 4x23 - Graduation (Végzősök)
Ezek szerint a 4x22-ben lezárul a Silas téma??? Vagy talán az érettségit ő fogja félbeszakítani és egy nagy harc lesz a fináléban???
Hmm... még nem lehet tudni, de az biztos, hogy az utolsó hajrá nagyot fog ütni és a tavalyihoz híven várható még egy epikus finálé!!!

TVD_NEW POSTER (4x20-The Originals)!!!

Kaptunk egy új TVD-s posztert, ami egyben a The Originals spin-off sorozat első posztere is!


2013. április 7., vasárnap

TVD-4x19-Picture Of You MiniClip (TVRIP)!!!

Húú, szóval Elena ruhája nem is Elená-é, hanem Caroline-é??? 
Akkor vajon Elena hogyan szerzi meg mégis??

TVD-4x20-The Originals (BD-PILOT) TARTALOM!!!


Egy ellene készülő összeesküvés hír hallatán, Klaus ellátogat New Orleans-ba, a városba melynek felépítésben ő is segített. Klaus kérdései egy találkozóhoz vezetnek, mégpedig Marcel-lel, régi tanítványával, egy karizmatikus vámpírral, aki teljes irányítása alatt tartja New Orleans természet feletti lényeit és embereit. Elijah elhatározza hogy segít testvérének a mágváltásban, ezért követi Klaus-t, s hamar rádöbben, hogy Hayley is a városban van, kutakodva a családi gyökerei után, de a lány egy Sophie nevű nagy erejű boszorkánnyal találkozik. Eközben, Msytic Falls-ban Stefan és Damon folytatják tervüket, melyet Elenának találtak ki. Eközben Katherine meglepő gyengeséget mutat Rebekah felé, és megkéri, hogy adjon át egy üzenetet.

TVD HírVasárnap!


- A 4.évadban valahogy még Jeremy visszatér!!!

- Számíthatunk az évadban pár rég nem látott, de ismerős karakterre, akik talán képesek lesznek Elenát visszazökkenteni az emberségéhez!

- Elkezdődtek a találgatások, hogy vajon ki fogja alakítani Silas karakterét, mert bizony hamarosan láthatjuk  az igazi arcát! Három lehetséges jelölt van: Adrian Pasdar, Terry O'Quinn, Cillian Murphy.

- A 4x20.epizód a The Originals-ban (ami egyben az új lehetséges Spin-Off sorozat baxkdoor pilot-ja is) Klaus New Orleans-ba megy, ahol lehet elkezdődik vele kapcsolatban egy szerelmi szál, ugyanis megakad a szeme Camille-on, aki egy bárban dolgozik pincérnőként. Klaus a Jackson Square-en találkozik a lánnyal, ahol egy festményről fognak beszélgetni és ez még jobban vonzza Klaus-t, hisz tudjuk, hogy mennyire szereti a művészetet.

- Klaus a 20.epizód után még lehetséges, hogy visszatér Mystic Falls-ba! Talán azért, hogy gratuláljon Caroline-nak az érettségihez!? :) Egy biztos: Nélküle nehezen tudom elképzelni a finálét! :)

- Mielőtt véget érne a 4.évad, valaki megissza a gyógyírt!!!

2013. április 3., szerda

THE CW UPFRONT 2013 - The Originals SPIN-OFF SOROZAT!!!


Mint ahogy minden évben, idén is megrendezik a külföldi UpFronts-okat! Ezeken a rendezvényeken minden csatorna, bemutassa a berendelt 2013/14-es sorozatötleteihez készült 1x01-Pilot epizódot, melyet megnéz egy tesztközönség és a fejesek eldöntik, hogy adnak-e esélyt a sorozatnak vagy sem. Ha igent mondanak, akkor zöld utat kap az adott sorozat félévada, azaz a 13 epizód! (A Tovább után a folytatás!)

TVD-4x20-The Originals (BackDoor Pilot) EPIZÓDKÉPEK!!!


Sziasztok! Kaptunk néhány képet a TVD 4.évad 20.epizódjához, a The Originals-hoz! Egyébként a CW új Spin-off sorozatötletének - melynek ugyanaz lesz a főcíme mint az epizódnak - ez lesz a BackDoor Pilot epizódja, ami azt jelenti, hogy májusban ez alapján fogják eldönteni, hogy berendelik-e őszre a sorozat 13 részes félévadját! (A Tovább mögött megtekinthetitek a képeket! Katt-ra megnőnek!)