2012. február 22., szerda


Rövid hírek

Tudomásunkra jutott, hogy az évad további részeiben Katherine nem tér vissza egy hamar Mystic Falls-ba. Mindemellett, megtudtuk azt is, hogy bár Elena és Damon kapcsolata most nem a legharmónikusabban alakult, az évad hátralevő részeiben ismét egymásra találnak.

2012. február 18., szombat

Apró kis hírek!

Amint ígértem, igyekszem frissíteni, most volt kis időm.
Mint tudjátok, most egy hosszabb szünet következik az évadot illetően. Azonban azt is tudjuk, hogy a következő rész egy visszatekintő rész lesz, amiben egy új szereplő lesz látható, aki nem más mint, Cassidy Freeman (Smallville). Egy olyan karaktert fog alakítani, aki jól ismeri az ősi vámpírókat is és a Salvatore testvéreket is. Sorozatbeli szerepéről annyit lehet tudni, hogy Sage, nem csak a visszatekintésben, hanem a jelenben is látható lesz Mystic Fallsban, valamint, hogy önös érdekből és jó okkal tér vissza.

Az is tudomásunkra jutott, hogy az évad vége sok veszélyt tartogat, sok szereplő kerül majd szemtől szembe teremtőjével valamilyen oknál fogva. A kérdés az, hogy békét kötnek-e egymással vagy a vége karó lesz. Nos... addig még van időnk gondolkodni ezen és kíváncsian várjuk a visszalevő részeket.

A The Vampire Diaries új hírei mellett, azt is le tudom nektek írni, hogy KryptonBoy sajnos még nem fog visszatérni az oldalra egy darabig. Tudom, hogy ez sokakat megvisel, mert én nem úgy végzem az oldal szerkesztését, mint ő, de igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni és ahogy időm engedi minden után nézni. Remélem azért lesznek elégedett látogatói az oldalnak.

2012. február 17., péntek